fbpx

MITEN SUOMEN JOHTAVAT DIGITAALISEN- MYYNNIN JA MARKKINOINNIN AMMATTILAISET VOIVAT AUTTAA SINUA

Hyvä yrittäjä tai toimitusjohtaja,

Tervetuloa.

Minun nimeni on Miika ja toimin Myyntikuution toimitusjohtajana.

Jätetään höpöttäminen sikseen.

Olet tullut tälle sivustolle siksi, että olet nälkäinen kasvattamaan liiketoimintaasi.

Uskon myös, että suurin syy miksi luet tätä sivua, on se, että haluat oppia tuntemaan tulevan yhteistyökumppanisi paremmin.

Joten tässä se nyt tulee…

Aloitin rakentamaan ajatusta Myyntikuutiosta tyhjästä, hieman yli kolme vuotta sitten omasta autotallista käsin ilman sen kummempaa laitteistoa tai apukäsiä.

Soitin päivittäin kylmäpuheluita erilaisten liiketoimintojen edustajille, jotta löytäisin ensimmäisen asiakkaan, josta lähteä rakentamaan suurempaa kokonaisuutta, samalla tutkien mitä teen väärin ja mitä oikein.

Tänä päivänä…

Vain muutaman vuoden jälkeen Myyntikuution tiimi on kasvanut yli 30 hengen ammattilaisista koostuvaksi organisaatioksi, joka on valmiina toimittamaan oikeita tuloksia.

Me operoimme tällä hetkellä Oulussa, Tampereella, Turussa ja Helsingissä ylläpitäen yli 100 aktiivista ja tuottoisaa yhteistyötä samalla seisoen omien tuloksien takana.

Olemme Suomen kasvavin digitoimisto ja ainoana koko maassa annamme meidän, yhteistyökumppaneille asiakaslupauksen siitä, että toimitamme yhdessä suunnitellun myynninkiihdytyksen palveluidemme avulla.

Haluan kiittää sinua ajasta, jonka vietit lukiessa viestiäni.

Ystävällisin terveisin,

Miika Lund

Sitoutunut tiimimme on valmiina kiihdyttämään liiketoimintasi myyntiä monipuolisin digitaalisin keinoin.

Viimeisen kolmen vuoden aikana olemme kasvaneet 1 henkilön tiimistä yli 30 hengen tiimiksi, jonka tarkoituksena on kasvaa Suomen suurimmaksi digitoimistoksi seuraavan 3 vuoden aikana.

Tavoitteemme ei ole mitenkään mahdoton tai ”suuri unelma”. Palvelumme laatu ja kyky toimittaa tuottavia tuloksia on luonut meille tilanteen, jonka myötä ajan kanssa tavoitteemme on väistämätön. Liiketoimintamme ytimessä keskitymme rekrytoimaan parhaimmat talentit tiimimme sekä jatkamaan kykyä toimittaa tuloksia, joita hyvin harvat kykenevät toimittamaan.

Kun palkkaat meidät töihin, saat käyttöösi yhden pisimmälle kehitetyn palvelukokonaisuuden, jota operoivat alan tehokkaimmat Facebook markkinoijat, verkkosivuston kehittäjät, digimarkkinoijat sekä koodaajat, joiden tehtävä on tuoda liiketoimintasi tavoitteet lähemmäksi todellisuutta.

Jos rekrytoisit liiketoimintasi sisälle tiimin samalla kokemuksella ja ymmärryksellä digitaalisesta maailmasta ja sen mahdollisuuksista, maksaisi se sinulle vuositasolla 223,000 € (36 000 € x 5).

Sen sijaan, että maksat itsesi kipeäksi, meidän tiimimme hoitaa KAIKEN sinulle kuukausittain räätälöityä maksua vastaan, joka on murto-osa siitä, mitä oman tiimin rakentaminen sinulle maksaisi (eikä sinun ei tarvitse itse nähdä päänvaivaa rakentaaksesi huipputiimiä).

TAPAA MYYNNIN KIIHDYTTÄJÄT

Jotka järjestävät sinun liiketoimintasi merkittävään digitaaliseen kasvuun

miika lund

Miika
Lund

Toimitusjohtaja

Jani
Lindqvist

Varatoimitusjohtaja

Jarno
Tuovinen

Operatiivinen johtaja

Eveliina
Heininen

Hallintojohtaja

henry-alapere

Jerry
Alapere

Projektijohtaja

jerry-alapere

Henry
Alapere

Projektipäällikkö

Matias
Hallikainen

Asiakkuusjohtaja

Vilma
Rytkönen

Assistentti

Miko
Peri

Business Controller

Aleksi
Ojala

Myyntipäällikkö

Dennis
Sandin

Myyntijohtaja

Ville
Valtanen

Digimarkkinoinnin johtaja

Antti
Ijäs

Myynnin kiihdyttäjä

Mikko
Huhta

Myynnin kiihdyttäjä

Santeri
Sandberg

Myynnin kiihdyttäjä

Markus
Grönthal

Myynnin kiihdyttäjä

Tomi
Taskinen

Myynnin kiihdyttäjä

Joni
Rajaniemi

Designer

Annika
Lundström

Software

Klaus
Leinonen

Digimarkkinointi

Nina
Kukkonen

Digimarkkinointi

Saana
Springare

Digimarkkinointi

miro
syvänen

Myynnin kiihdyttäjä

NIKO
ALHO

Digimarkkinointi

ALOITA 2000 € ARVOISELLA STRATEGIASESSIOLLA

Ota tänään ensimmäinen askel kohti tuplamäärää liidejä ja kauppaa varaamalla oma 30 minuutin veloitukseton myynnin kiihdytys strategiapuhelu.