fbpx

Tuukka Kallio-Kokko

p. 045 261 5041
tuukka@myyntikuutio.fi

Valitse haluamasi aika Tuukalle kalenterista. Varauksesi vahvistetaan sähköpostitse.

Olen 22-vuotias nuori ja nälkäinen myyntialan ammattilainen Oulusta.  Myyntikuutiolla olen aloittanut työskentelyn tämän vuoden tammikuussa. Minulla löytyy myyntihistoriaa ja kokemusta yli 5 vuoden edestä eri yrityksistä.

Ihmisenä olen erittäin sosiaalinen ja energinen. Haluan haastaa itseäni ja uskallan tarttua uusiin haasteisiin -pelkäämättä myös joskus epäonnistua niissä. Pyrin myös jatkuvasti kehittymään paremmaksi siinä mitä teen, jokaisella elämän osa-alueella, oli kyse sitten työstä tai ruuanlaitosta. 

Yksi vahvimmasta osa-aluestani on se, että haluan tarjota jokaiselle asiakkaalle parasta mahdollista palvelua yrityksen koosta riipumatta. Koen vahvuudekseni sen, että uskallan tarttua yrityksen kohtaamiin myynnillisiin ongelmiin ja haasteisiin ja pystyn kääntämään ne voitoksi. 

Pystyn tarjoamaan asiakkaalle ratkaisun parhaan mahdollisen asiakaspalvelukokemuksen kautta. Niin, että asiakkaalle jää positiivinen kokemus meistä, ja että hän kokee meidän olevan tämän alan paras yhteistyökumppani Suomessa.

Haluan auttaa Myyntikuution asiakkaita kasvattamaan yrityksensä myyntiä ja omistaja-arvoa, että he voisivat jatkossakin olla yrittäjiä ja tehdä omaa ja tärkeäksi kokemaansa juttuaan. Koen suomalaisen yrittäjyyden erittäin tärkeäksi asiaksi Suomessa tänä päivänä -ilman yrityksiä kun ei ole työpaikkoja.

Minut tavoittaa parhaiten soittamalla minulle suoraan tai varaamalla ajan Calendlystä ylläolevan kalenterin kautta