fbpx

Me rakennamme sinulle strategian,
jonka avulla jätät kilpailijasi
kauas taakse

Aloita digimarkkinointisi suunnittelu.
Varaa aika asiantuntijalle.

Ota yhteyttä lomakkeen kautta, ja luomme sinulle täysin veloituksetta uuden digimarkkinoinnin suunnitelman, joilla jätät kilpailijat kauas taaksesi.

Voittamaton myyntistrategia, joka tuo roppakaupalla liidejä ja tarjouspyyntöjä

Myyntikuution tehtävä on olla digitaalisen myyntisi suunnannäyttäjä. 30 minuuttia kestävän strategiatapaamisen aikana syväluotaamme yrityksesi digimarkkinoinnin tilanteen. Osaamme sen perusteella luoda yrityksellesi suunnitelman, joka luo liidejä ja tarjouspyyntöjä sinulle kellon ympäri. Näytämme sinulle, miten luomamme suunnitelman avulla keräät koriisi asiakkaita kuin kypsinä roikkuvia hedelmiä ja teet ennätysmäärät kauppaa.

Syväluotaava 360-analyysi myyntisi nykytilanteesta

Tuntuuko joskus, ettei myynti kulje?

Yhteistyö kanssamme alkaa aina sillä, että tutustumme perinpohjaisesti yritykseesi. Käymme läpi firmasi myyntitilanteen niin sisältä kuin ulkoa katsottuna. Skannaamme asiakaskuntasi, ja etsimme jokaisen ostopolun jota pitkin nykyiset ja tulevat asiakkaasi voivat kulkea. Tutkimme, mikä saa asiakkaasi todella ostamaan, ja mikä saa “perälaudan vuotamaan” myyntisuppilossasi.

Sen jälkeen murskaamme numerot helposti analysoitavaan muotoon, ja luomme kokemuksemme pohjalta suunnitelman. Uuden, pesunkestävän myynti- ja markkinointisuunnitelman avulla avaamme saamme verkkosivustosi tulvaportit auki, ja päästämme asiakkaiden virran vapaaksi.

Haluatko sinäkin markkinoinniltasi enemmän?

Haluamme antaa sinulle avaimet parempiin myyntilukuihin digitaalisista kanavista. Siksi olemme luoneet maksuttomat strategiapalaverit. Ne ovat luoneet jo lukuisia hedelmällisiä asiakassuhteita – sinunkin yrityksesi voi olla seuraava. Strategiatapaamisessa käsittelemme ruohonjuuritasolta yhtiösi digitaalista suoriutumista, ja havainnollistamme konkreettisesti sen mahdollisuudet. Laadimme sinulle alustavan digitaalisen markkinoinnin ja myynnin strategian, jota voit lähteä toteuttamaan itse, nykyisen markkinointikumppanisi kanssa tai meidän kanssamme. Haluat varmasti tietää, miten tavoitat paremmin asiakkaasi ja mitä parannusehdotuksia verkkosivustollasi on. Tiedätkö, mitä yksinkertaisia toimenpiteitä noudattamalla liidinhankintasi tuplaantuisi ja tarjouspyyntösi nousisivat ennätyslukemiin? Annamme sinulle siis ilman minkäänlaista maksua tai sitoutumista tietoa, jonka keräämiseen ja prosessointiin olemme käyttäneet tuhansia tunteja…

Henkilökohtainen huipputiimisi täynnä kasvuhakkereita, luovia suunnittelijoita, SEO-velhoja ja teräviä kynäniekkoja

Viimeisten vuosien aikana olemme kasvaneet neljän hengen porukasta lähes 40 henkiseksi huipputiimiksi, jonka juuret ulottuvat Oulusta Helsinkiin, Turkuun ja Tampereelle asti. Tavoitteenamme on olla Suomen suurin digitaalisen markkinoinnin toimisto. Se ei onnistu ilman asiakkaita. Se ei onnistu ilman Suomen parhaita markkinointiguruja. Se ei onnistu ilman 100 % asiakastyytyväisyyttä. 

Teemme jatkuvasti kaikkemme ollaksemme alan paras tekijä. Kun palkkaat meidät kumppaniksesi, palkkaat kokonaisen tiimin kaupanhimoisia markkinoijia siivittämään matkaasi markkinoiden kärkeen.

Varaa ilmainen strategiasessio
ja aloita kasvu

Me autamme niin isoja kuin pieniäkin yrityksiä tavoittamaan unelmansa ja dominoimaan toimialojensa kilpailukentää. Haluamme asiakkaidamme aidosti voittavan, sillä tuloksemme pohjautuu myös asiakkaidemme tuloksiin. Emme tyydy vähään, vaan maksimaalinen ROI on aina ykköspriorieettimme. 

Varaa ilmainen strategiasessio, jossa saat ensisilmäyksen kattavaan digitaalisen asiakashankinnan ja myynnin strategiaamme, jonka voimme käynnistää sinunkin yrityksellesi. Samalla pääset AIDOSTI tutustumaan tapaamme toimia, etkä vain kuule satunnaista sanahelinää luvatuista tuloksista. Me käytämme paljon rahaa markkinointiin. Tiedämme, mikä toimii. Jos kaipaat strategista neuvontaa markkinointiisi, käytä tämä 30 minuuttia hyväksesi. Et tule katumaan päätöstä.

Myyntikuutio hakukoneoptimointi Oulu

"Suosittelen Myyntikuutiota jokaiselle, joka haluaa lisää tuloksia markkinoinnissaan."

Sami Pikkuaho, Toimitusjohtaja, Unibed

Meidän arvoihimme kuuluvat tuloksellisuus, periksiantamattomuus ja läpinäkyvyys. Ylläolevasta videosta saat vilauksen yhteistyöstä kanssamme. Aloitimme yhteisen taipaleemme Unibedin Samin kanssa alkuvuodesta 2020, jonka jälkeen olemme vakiintuneet sänkyjälleenmyyjän digitaalisena yhteistyökumppanina. Olemme luoneet Unibedille uuden yritysilmeen, näyttävät ja konvertoivat nettisivut, muutaman eri kampanjan (mm. Oulun myymälän avajaiset lokakuussa 2020) sekä lukuisia mainoksia sekä digiin että perinteiseen mediaan.  Myyntikuution ja Unibedin välille on syntynyt luottamukseen, tuloksellisuuteen ja laatuun perustuva yhteistyö, josta voimme todella olla ylpeitä.

Myyntikuutio kuivalihakundi

Strategiatapaamisesta saat:

Täydellinen 360-katsaus asiakaskuntaasi

Jo ennen yhteistyön alkamista tutkimme asiakkaasi syyt ostaa sinulta. Tutkimme läpi kaikki asiakkaasi, ja analysoimme heidän matkaansa läpi koko myyntisi suppilon.

Kerää liidejä ja tarjouspyyntöjä vierailuiden sijaan

Päivittämällä digimarkkinointistrategiasi remontoimme sinun verkkosivuston kyvyn muuttaa tuntemattomat vierailijat tunnistettavaksi liideiksi ja tarjouspyynnöiksi, jotka virtaavat riihikuivana rahana yhtiön kassaan.

Moderni myynnin kiihdytys

Me teemme tulosta lämmittämällä liideistä lompakot kädessä juoksevia ostajia. Tuomme digitaalisen myynnin ja markkinoinnin maailmaan uutta osaamista luomalla huonon investoinnin sijaan kestävää tulosta.

Täysin uusi liikevaihdon lähde yrityksesi toimintaan

Me uskomme myyntiin. Kehittämämme digitaaliset ratkaisut markkinoinnin ja myynnin yhdistämiseen tuovat liiketoiminnalle ennennäkemättömiä tuloksia. Me kykenemme identifoimaan lämpimimmät liidit internetin ja somen loppumattomasta prospektimerestä.

Sinulla on loistava tilaisuus käynnistää yhteistyö

Laadimme sinulle veloituksetta tuhannen euron arvoisen digitaalisen myynti- ja markkinointistrategian. Strategian, joka on luotu tuhansien työtuntien aikana tehtyjen testauksien ja oivallusten kautta. Veloituksettomia strategiatapaamisia on kuitenkin vain rajattu määrä jokainen kuukausi, ja paikat uhkaavat täyttyä etukäteen. Toimi siis nopeasti, jos haluat varata paikkasi lähitulevaisuuteen.

Haluatko laittaa myyntisi kuntoon jo toukokuun aikana?

Valjasta digitaalinen myynti osaksi kasvustrategiaasi!

Haluat varmasti tietää, miten voitat kilpailijasi netissä? Jätä yhteystietosi alle niin pääset katsomaan videon. Videolla kerromme miten digitaalinen myynti oikeasti toimii ja kuinka helposti pystyt voittamaan kilpailijasi netissä jo tänään.