fbpx

Tee historiaa kanssamme

Arvon kasvuhakkeri,

Emme tiedä miten löysit tälle sivulle. Sillä ei ole väliä.

Ehkä selailit nettisivujamme, ja päätit tutustua työpaikkoihimme. Ehkä klikkasit rekrymainosta ja päädyit suoraan lukemaan työpaikoistamme. Ehkä se oli vain tuuria.

Ehkä se oli se onnenpotku, jota olet odottanut jo pitkään…

Kuvittele tilanne, että heräisit aamulla, ja olisit oikeasti INNOSTUNUT menemään töihin?

Kuvittele, että et malttaisi lähteä ajoissa töistä, sillä työtehtäväsi ovat oikeasti jännittäviä, sopivan haastavia, ja palkitsevat sinut ruhtinaallisen hyvin.

Kuvittele, että työkaverisi olisivat hauskoin, energisin, periksiantamattomin ja kovimmin työskentelevin porukka koko Suomessa.

Veikkaatko, että tällainen työ on pelkkää utopiaa?

Veikkaa uudelleen.

Myyntikuutio on Suomen nopeiten kasvavimpia ja uraauurtavimpia digitoimistoja.

Viimeisen vuoden aikana olemme kasvaneet räjähdysmäisesti.

Missiomme on rakentaa Suomen – ja kohta maailman – parhaita liidinhankinta- ja digitaalisen markkinoinnin työkaluja yrityksille. Haluamme mullistaa tavan, jolla yritykset myyvät tuotteitaan ja palveluitaan.

Me uskomme, että saavutamme kaikki tavoitteemme.

Mutta kuten tiedämme, se onnistuu vain oikean tiimin avulla.

Myyntikuutio on aina valmiina palkkaamaan oikean henkilön

Meillä on aina haku auki oikeille tekijöille. Avoimia positioita ei aina löydy Duunitorista, mutta oikean henkilön löytyessä olemme valmiita palkkaamaan, vaikka heti. Haluatko liittyä 2020-luvun kasvavimpaan tiimiin ja hurjaan menestystarinaan?

Myyntikuution porukka on tiivis, intohimoinen ja yhteisöllinen. Me pidämme toisistamme huolta, ja tarjoamme lukuisia etuja kilpailukykyisen palkan ohella. Yhteishenki on meille äärimmäisen tärkeä, ja haluamme näyttää arvojamme myös muille. Siksi haluammekin tehdä Myyntikuutiosta paikan, jonne on aina mukava mennä töihin.

Jani Lindqvist

Varatoimitusjohtaja, Partner

jani@myyntikuutio.fi
044 2308 390

Oletko etsimämme supersankari?

Tekijä. Se on oikea sana henkilöille, joita haluamme palkata. Vaadimme sinulta asennetta, rohkeutta, periksiantamattomuutta ja ripausta huumorintajua. Jos pelkäät ottaa riskejä ja vastuuta, Myyntikuutio ei ole sopiva työpaikka sinulle. Meillä sinulla on mahdollisuus nousta korkealle, ja näyttää kyntesi digitaalisen markkinoinnin ja myynnin maailmassa.

Jos koet oleva markkinoinnin tehtäviin, sisällöntuotantoon, myyntiin, devaukseen tai vaikka projektinjohtamiseen kallistuva henkilö, näytäthän meille kokemuksesi ja tietämyksesi alasta. Kaipaamme tekijöitä, joilla on kova portfolio tai äärimmäisen lujat ajurit oppia uutta. Vahva kokemus on plussaa, mutta 10-vuoden kokemusta alalta emme vaadi. Tärkeintä on haluta oikeasti vaikuttaa asioihin, ja kehittyä joka päivä niin ihmisenä kuin työntekijänäkin.

Myyntikuutio ei ole oikea paikka sinulle, jos hajoat vastuun ja stressin alla. Myyntikuutio ei ole oikea paikka sinulle, jos pelkäät tehdä riskialttiita ratkaisuja. Myyntikuutio ei ole oikea paikka sinulle, jos et halua muuttaa asioita ja ylittää itseäsi joka päivä.

Me vaadimme sisua ja tekemisen asennetta. Me arvostamme ihmisiä, jotka uskaltavat ajatella asioita eri tavalla. Me arvostamme itsepäisiä visionäärejä, jotka saavat hommat tehtyä omalla tavallaan, mutta paremmin ja tarmokkaammin kuin kukaan muu.

Hae meille töihin, jos uskot, että sinusta on tähän.

Et tule katumaan päätöstäsi.

Hae töihin Myyntikuutiolle!

Soita tai laita sähköpostia saadaksesi lisätietoja liidimyllystä

Jani Lindqvist

Varatoimitusjohtaja, Partner

jani@myyntikuutio.fi
0442308390

Dennis Sandin

myyntijohtaja, Partner

dennis@myyntikuutio.fi
0408345147

Jarno Tuovinen

operatiivinen johtaja, Founder

jarno@myyntikuutio.fi
0451241213