fbpx

Jätätkö hyödyntämättä
digitaalisesti syntyvät liidit
ja kaupat?

Myyntikuutio™ Liidimylly palvelu on liiketoimintasi tärkeä asiakashankintakanava, jonka avulla automatisoit tuotteiden ja palveluiden kysynnän digitaalisesti.

Säästä aikaa ja rahaa automatisoimalla asiakashankinta

Laadukkaiden liidien hankinta myyntitiimiä varten on markkinoinnin tärkeimpiä asioita vielä tänäkin päivänä. Monesti
liidien hankinta voi kuitenkin osoittautua vaikeaksi. Mistä lämpimät liidit oikein tulee? Ei niitä ainakaan mikrossa lämmitetä.

Myyntikuution™ Liidimylly on
palvelu, joka etsii sinulle suuren määrän liidejä, joista saadaan kartoitettua kaikista laadukkaimmat ja kuumimmat
myyntiliidit suoraan, myyntitapaamiseen johtavaa yhteydenottoa varten.

Analyysi Myyntikuutio

Näin automatisoimme asiakashankkinan yrityksellesi

Liidien hankinta voi olla vaikeaa ja turhauttavaa ilman kunnon strategiaa. Myyntikuution Liidimylly on palvelu, joka etsii, generoi ja lämmittää liidejä puolestasi kuumiksi kuin juuri uunista otettu piirakka.

Liidimyllyn automaatiota hyödyntävien työkalujen avulla hankimme sinulle myyntiliidejä, jotka ovat oikeasti kiinnostuneita yrityksestäsi ja valmiina ostamaan. Käytämme Liidimyllyn alustoina ja työkaluina mm. yrityksen verkkosivustoja, sosiaalisen median markkinointia ja sähköpostiautomaatioita erilaisten myyntisuppiloiden yhteydessä.

Maksimoi liidinhankintasi Myyntikuution Liidimyllyn avulla

Liidit ovat elintärkeä osa markkinoinnin kokonaiskuvaa. 2020-luvulla yritykset eivät pärjää ilman
asiakaslistoja ja lämpimiä liidejä. Informaatiotulvan takia ihmiset kiinnittävät aina vähemmän ja vähemmän huomiota ”kylmiin” mainoksiin. Tuote-esittelyt eivät tutkimusten mukaan enää tehoa ilman kiinnostusta yritykseen tai tuotteeseen. Mainokset jopa nähdään usein ärsyttävänä. Myyntikuutio ottaa tilanteen kokonaiskuvan huomioon Liidimyllyä rakennettaessa. Palvelumme perimmäinen idea on saada kerättyä massasta kaikki ne ihmiset, jotka ovat potentiaalisia asiakkaitasi.

Me rakennamme Liidimyllystä moottorin, jonka avulla voitat kilpailijasi digitaalisesti

LATAA ILMAISEKSI:

5 yksinkertaista keinoa tehdä lisää myyntiä poikkeustilanteiden aikana

Aloita yhteistyön suunnittelu varaamalla veloitukseton strategiatapaaminen digimarkkinoinnin ammattilaisten kanssa

Astu digitaalisen asiakashankinnan maailmaan tapaamalla Myyntikuution ammattilaiset veloituksetta. Strategiatapaamisella näytämme miten pystymme yhdessä sinun kanssa tuplaamaan liidien ja tarjouspyyntöjen määrän yksinkertaisilla muutoksilla.

Haluatko laittaa myyntisi kuntoon jo toukokuun aikana?

Valjasta digitaalinen myynti osaksi kasvustrategiaasi!

Haluat varmasti tietää, miten voitat kilpailijasi netissä? Jätä yhteystietosi alle niin pääset katsomaan videon. Videolla kerromme miten digitaalinen myynti oikeasti toimii ja kuinka helposti pystyt voittamaan kilpailijasi netissä jo tänään.