fbpx

Google Ads ja PPC-mainonnalla lisää myyntiä

Google mainonta on yksi vanhimmista keinoista kiihdyttää liidien ja kaupan hankintaa nopeasti ja tyylikkäästi. Rakennamme Google kampanjan lisäksi sinulle myyntisivun, joka myy kuin jäätelö helteellä.

Nosta myyntiäsi nopeasti

PPC-mainonta eli klikkihintapohjainen mainonta Googlessa on yksi nopeinja helpoin tie kasvattaa liidien, myynnin ja maksavien asiakkaiden määrää yrityksellesi. Se on tarkasti kohdennettavaa, joten saat tähdättyä mainokset suoraan ostovalmiille, tuotteitasi janoaville asiakkaille. Google-mainonta on myös tehokas liidien keräykseen, sillä löydät juuri ne kohderyhmät, jotka ovat tuotteesi tai palvelusi tarpeessa.

Kannattavampaa Google-mainostusta Myyntikuution avulla

Moni Google Adwordsin käyttäjä valittaa sen hinnoista, ja tuskastelee kannattamattomuuden kanssa. “Google Ads ei toimi meidän yritykselle”, he sanovat. Jos tämä kuulostaa tutulta, saatat tehdä jotain väärin tai vähintäänkin epätehokkaasti. PPC-mainonnan ammattilaisemme käyvät strategiasi ja kampanjasi läpi, ja ehostavat vain päivien kuluessa Google Adwords -kampanjasi aivan uuteen uskoon. 

Strategiamme on aina kassavirtapohjainen. Haluamme yrityksellesi lisää asiakkaita, emme vain liikennettä. Haluamme mainonnan olevan enemmän kuin kannattavaa – tähtäämme oikeasti korkealle ja huipputuloksiin mainoskampanjoissa.

Me teemme mainonnan helpoksi.

Tuloksellinen PPC-mainonta voi olla vaativaa puuhaa. Jos et ole varma, mitä teet, se tuskin on kovin kannattavaa. Tästä syystä moni yrittäjä turhaan karttaa Google Adsia. Myyntikuution PPC-eksperttien avulla saat kampanjasi tuottaman, budjettisi kestämään kilpailun ja klikkihintaa alemmaksi. Voit keskittyä kanssamme liikenteen nostattamiseen, tai aggressiiviseen myynnin kasvatukseen Google Adsin ja PPC:n avulla. 

Käytössämme ovat äärimmäisen taitavat suoramarkkinointi copywriterit, ja mainosanalyytikot jotka tietävät tarkkaan, kenelle ja mihin avainsanoihin kohdistaa mainokset parhaiden tulosten saamiseksi.

"Suosittelen Myyntikuutiota jokaiselle, joka haluaa lisää tuloksia markkinoinnissaan."

Sami Pikkuaho, Toimitusjohtaja, Unibed

Meidän arvoihimme kuuluvat tuloksellisuus, periksiantamattomuus ja läpinäkyvyys. Ylläolevasta videosta saat vilauksen yhteistyöstä kanssamme. Aloitimme yhteisen taipaleemme Unibedin Samin kanssa alkuvuodesta 2020, jonka jälkeen olemme vakiintuneet sänkyjälleenmyyjän digitaalisena yhteistyökumppanina. Olemme luoneet Unibedille uuden yritysilmeen, näyttävät ja konvertoivat nettisivut, muutaman eri kampanjan (mm. Oulun myymälän avajaiset lokakuussa 2020) sekä lukuisia mainoksia sekä digiin että perinteiseen mediaan.  Myyntikuution ja Unibedin välille on syntynyt luottamukseen, tuloksellisuuteen ja laatuun perustuva yhteistyö, josta voimme todella olla ylpeitä.

Miksi yleensä Google-markkinointisi ei tee tuottoa

Google-markkinoinnin rakentaminen on hidasta, jatkuvaa testaamista ja hyvin monesti oikean formulan etsimistä. Mutta asian ei tarvitse olla niin. Tuloksien heikko tuotto johtuu yleensä siitä, että Google-markkinoinnissa keskitytään liian useasti siihen, kuinka monta klikkausta tai näyttökertaa mainokset saa. Tämmöisistä tilanteista puuttuu täysin strategia, jonka avulla mainonnasta voidaan tehdä tuottavaa. Mitä asiakkaalle halutaan mainostaa, miksi asiakkaalle mainostetaan, mikä on mainonnan tehtävä ja miten saadaan asiakas ottamaan yhteyttä sinuun. Me emme tee mitään ilman oikeaa juuri sinulle sopivaa strategiaa. Voit keskustella sinulle räätälöitävästä strategiasta ammattilaisen kanssa helposti…

LATAA ILMAISEKSI:

5 yksinkertaista keinoa tehdä lisää myyntiä poikkeustilanteiden aikana

Myyntikuution kanssa yhteistyössä

Aloita yhteistyön suunnittelu varaamalla veloitukseton strategiatapaaminen digimarkkinoinnin ammattilaisten kanssa

Astu digitaalisen asiakashankinnan maailmaan tapaamalla Myyntikuution ammattilaiset veloituksetta. Strategiatapaamisella näytämme miten pystymme yhdessä sinun kanssa tuplaamaan liidien ja tarjouspyyntöjen määrän yksinkertaisilla muutoksilla.

Haluatko laittaa myyntisi kuntoon jo toukokuun aikana?

Valjasta digitaalinen myynti osaksi kasvustrategiaasi!

Haluat varmasti tietää, miten voitat kilpailijasi netissä? Jätä yhteystietosi alle niin pääset katsomaan videon. Videolla kerromme miten digitaalinen myynti oikeasti toimii ja kuinka helposti pystyt voittamaan kilpailijasi netissä jo tänään.