fbpx

Tehokas Facebook- markkinointi luo lisää kysyntää

Aktivoi vuosia testattu Facebook- markkinointistrategia ja aloita liidien ja tarjouspyyntöjen systemaattinen hankkiminen

Miksi sinunkin kuuluisi mainostaa Facebookissa

Facebook on maailman ja myös Suomen yksi aktiivisimmista markkinointikanavista yhdessä Googlen kanssa. Sosiaalisen median kanavissa kilpaillaan huomiosta. Kilpailijasi saavat jatkuvasti liidejä, tarjouspyyntöjä ja kauppaa Facebookista. Kilpailuun lähteminen ei missään nimessä kannata ilman kunnon strategiaa. 

Siitä syystä sinun tulisikin valita yhteistyökumppani, jonka Facebook- markkinointitulokset on ylitse muiden. Kumppani, joka pystyy pitkässä juoksussa ylittämään odotukset ja jättämään kilpailun taakseen. Myyntikuutio on suunnittelut tuhansien työtuntien ja testien pohjalta Facebook- markkinointistrategian, jonka tulokset hämmästyttävät ja lihottavat käyttäjänsä rahapussia.

Kerää liidejä ja tarjouspyyntöjä Myyntikuution avulla

Olet varmasti kuullut kuinka sosiaalisen median avulla hankitaan näkyvyyttä, tykkäyksiä ja seuraajia… Asia on kumminkin niin, että niitä ei voi viedä pankkiin, eikä niillä voi maksaa laskuja. Tykkääjien ja seuraajien sijaan Myyntikuutio hyödyntää sinun Facebook- tiliäsi järjestääkseen brändisi verkkosivulle laadukasta liikennettä. Saamasi verkkosivuliikenne konvertoidaan liideiksi ja tarjouspyynnöiksi. Ne muuttuvat taas maksaviksi asiakkaiksi. Raudanlujan strategiamme avulla pystymme keräämään ennätysmäärän kiireisten Facebook-selaajien huomiota ja muuntamaan tuntemattomista verkkosivuvierailijoista lukuisia maksavia asiakkaita.

Me teemme Facebook mainonnan helpoksi...

…jotta sinä voisit keskittyä siihen missä olet paras. Myyntikuution palvelukonsepti on rakennettu niin, että sinun digimarkkinointikampanjoidesi hallinnointi toimii kätevästi yhdestä puhelinnumerosta käsin. Halutessasi Myyntikuutio hoitaa kokonaisvaltiasesti koko digimarkkinointisi kentän, sisältäen niin verkkosivustot, mainosvideot, mainostekstit, analytiikan kuin itse mainonnan ylläpidon. Avaimet käteen -palvelumallimme on suosittu  konsepti yritykselle, joka haluaa tehdä merkittävää kasvua.

Markkinointimateriaaleista digiylläpitoon ja sen yli

Yhteistyö Myyntikuution kanssa alkaa yleensä projektiluontoisesti. Näin kävi myös Unibedin Sami Pikkuahon kanssa. Yhteistyömme alkoi Facebook-markkinoinnilla vuoden 2020 alussa. Sen jälkeen olemme yhdessä Samin kanssa rakentaneet oikeastaan kaiken mahdollisen, mitä yhteistyökumppanina pystymme tarjoamaan. Verkkosivut, rekrytointikampanjat, konversio-optimoinnit, Facebook-kampanjat, Google-kampanjat, ja liidien sekä tarjouspyyntöjen hankkimisen.

Sitoudumme tekemään tulosta Facebook-kampanjoillesi

Myyntikuutio on vannoutunut tuloksentekijä. Markkinoinnilla on selkeät tavoitteet: brändin ja myynnin kasvattaminen. Facebook-markkinoinnissa emme keskity kivoihin pikku tykkäyksiin ja seuraajien kasvattamiseen, sillä ne eivät tuo rahaa pankkiin tai maksa laskuja. Me keskitymme myyntiin.  Facebook-mainoskampanjoiden avulla tapahtuva kestävään kasvuun pohjautuva liidien ja tarjouspyyntöjen hankinta on yksi Myyntikuution erikoistaidoista. 

Me rakennamme Facebook-markkinoinnista moottorin, joka luo kysyntää tuotteille ja palveluille.

LATAA ILMAISEKSI:

5 yksinkertaista keinoa tehdä lisää myyntiä poikkeustilanteiden aikana

Aloita yhteistyön suunnittelu varaamalla veloitukseton strategiatapaaminen digimarkkinoinnin ammattilaisten kanssa

Astu digitaalisen asiakashankinnan maailmaan tapaamalla Myyntikuution ammattilaiset veloituksetta. Strategiatapaamisella näytämme miten pystymme yhdessä sinun kanssa tuplaamaan liidien ja tarjouspyyntöjen määrän yksinkertaisilla muutoksilla.

Haluatko laittaa myyntisi kuntoon jo toukokuun aikana?

Valjasta digitaalinen myynti osaksi kasvustrategiaasi!

Haluat varmasti tietää, miten voitat kilpailijasi netissä? Jätä yhteystietosi alle niin pääset katsomaan videon. Videolla kerromme miten digitaalinen myynti oikeasti toimii ja kuinka helposti pystyt voittamaan kilpailijasi netissä jo tänään.