fbpx

Parhaat työntekijät löydät Duunis-palvelun avulla.

Löydä ne oikeat osaajat digitaalisen Duunis- rekrytointipalvelun avulla.

Luo onnistuneita rekrytointikampanjoita Duunis- rekrytointipalvelun avulla.

Duunis- rekrytointipalvelu on suunniteltu helpottamaan yrittäjän ja organisaation rekrytointikampanjoiden onnistumista sekä edistämään aikaresurssien optimointia. Myyntikuution Duunis- rekrytointipalvelu etsii määritettyjä kriteereitä vastaavat ammattilaiset työtehtävääsi automaattisesti. Valitse Duunis, kun haluat kehittää rekrytoinnistasi enemmän automaattista ja säästää selvästi aikaasi myös muihin tärkeisiin tehtäviin.

Tehostutettu rekrymarkkinointi löytää oikeat tekijät

Rakennamme rekrytointikampanjan sosiaalisen median kanavien ympärille, jotka ohjaavat työnhakijan omalle rekrytointisivustollesi. Tavoitteenamme on herättää hakijoiden mielenkiinto laadukkaiden rekrysivujen kautta, ja suodattaa kriteereitä vastaavien ammattilaiset kaiken hakijamassan seasta. Esitämme laadukasta digitaalista mainontaa työtehtävän kriteereitä vastaaville henkilöille aktiivisesti ja tehokkaasti.

Markkinointimateriaalin laatu on tärkeä osa Myyntikuution Duunis-palvelua

Me teemme rekrytoinnin tehokkaasti

Ilman yhtiön brändiä edustavaa rekrytointisivustoa emme pysty antamaan hakijalle kaikista parhainta kuvaa tulevasta työpaikasta. Rakennamme työhakemuksia konvertoivan rekrytointialustan WordPress-verkkosivuston päälle. Sen avulla pystymme kertomaan houkuttelevasti avoinna olevasta työtehtävästä, ja saamaan parhaat lahjakkuudet hakemaan avoimeen positioon. Bränditehokas strategia ohjaa parhaat hakijat työnhakuprosessiin.

Previous
Next

Automaattiset taustajärjestelmät tekevät raskaan työn puolestasi

Duunis jaottelee ennalta määritettyjen kriteerien pohjalta työhakemukset arvojärjestykseen, jolloin sinun ei tarvitse selata jokaista hakemusta erikseen lävitse. Kaiken lisäksi Duunis-palvelu lähettää työnhakijalle automaattisen kiitosviestin kiinnostuksen osoittamisesta työtehtävää kohtaan. Saat automaattisen ilmoituksen sähköpostiisi, kun on aika tehdä toimenpiteitä koskien rekrytointia. 

Valitse rekrytointiin vahva yhteistyökumppani

Myyntikuutio Duunis-rekrytointipalvelu on suunniteltu säästämään yrittäjän ja organisaation aikaresursseja. Olemme kehittäneet kokonaisvaltaisen ja toimivan rekrytointistrategian, jonka avulla löydämme oikeat tekijät oikeille paikoille aika- ja kustannustehokkaasti.

Aloita yhteistyön suunnittelu varaamalla veloitukseton strategiatapaaminen digimarkkinoinnin ammattilaisten kanssa

Astu digitaalisen rekrytoinnin maailmaan tapaamalla Myyntikuution ammattilaiset veloituksetta. Strategiatapaamisella näytämme miten pystymme yhdessä sinun kanssa rakentamaan tehokkaita rekrytointikampanjoita yksinkertaisilla toimenpiteillä.

Haluatko laittaa myyntisi kuntoon jo toukokuun aikana?

Valjasta digitaalinen myynti osaksi kasvustrategiaasi!

Haluat varmasti tietää, miten voitat kilpailijasi netissä? Jätä yhteystietosi alle niin pääset katsomaan videon. Videolla kerromme miten digitaalinen myynti oikeasti toimii ja kuinka helposti pystyt voittamaan kilpailijasi netissä jo tänään.