fbpx

Suurimmat haasteet, jotka estävät myyntisi skaalautumisen digitaalisesti 1M€ - 10M€

Täytä yhteystietosi alapuolella sijaitsevaan lomakkeeseen katsoaksesi kokonainen versio videosta. Samassa yhteydessä lähetämme sähköpostiisi linkin, josta voit ladata oppaamme “Suurimmat haasteet, jotka estävät digitaalisen myynnin skaalautumisen 1M € – 10M €”.

Katso yllä oleva video.

Paljonko juuri SINÄ jätät riihikuivaa pöydälle?

Teetkö yritykselläsi tarpeeksi rahaa internetissä?

Saatko joka päivä tuhansia euroja kauppaa tai tarjouspyyntöjä Google-sijoitustesi, somemainoskampanjoidesi tai muun verkkoliikenteen ansiosta?

Konvertoiko sivusi taukoamatta liikennettä myynniksi, ja hoitaako CRM-järjestelmäsi tuhansien ja tuhansien sisään syötettyjen liidien koulimisen yrityksesi uskollisiksi kanta-asiakkaiksi?

Saatko joka päivä pelkällä sähköpostien automatisoidulla lähettämisellä tarjouspyyntöjä asiakkailta, jotka jonottavat saadaksesi ostaa tuotetta tai palveluasi?

Jos et, sinulla saattaa olla ongelma.

Tässä videossa ja sähköpostiisi lähetettävässä oppaassa on ratkaisu siihen, miten todella mullistat digitaalisesti syntyvän myyntisi.

Syötä vain yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen, ja saat oppaan suoraan sähköpostiisi, ja pääset katsomaan noin 30 minuuttia kestävän koulutusvideon, jossa kerron sinulle vaihe vaiheelta, miten lähdet rakentamaan digitaalisen myynnin koneiston, joka toimii kuin kellopeli tahkoen kassaasi arvokkaita euroja.

Minun nimeni on Miika Lund, ja olen Myyntikuution perustaja ja digitaalisen myynnin suunnitelmamme kehittäjä.

Tiesitkö, että me käytämme Myyntikuutiolla aktiivisesti, joka päivä, juuri samaa strategiaa, mistä aion kertoa sinulle? Se on tarkkaan suunniteltu kaava, jonka voit monistaa hyvin yksinkertaisilla toimenpiteillä sinun liiketoimintaasi. Olemme kehittäneet tätä kaavaa jo yli viiden vuoden ajan, kokeillen, erehtyen, ja lopulta onnistuen. 

Se on tuottanut meille vain muutaman kuukauden aikana tuhansia liidejä. Se on mahdollistanut Myyntikuution huiman kasvun. Olemme kasvaneet vain alle kahdessa vuodessa kolmen hengen koirankoppitoimistosta yli 30 henkilöä suoraan työllistäväksi tehotiimiksi. Olemme päässeet rekrytoimaan joukkoomme Suomen parhaita digimarkkinoijia ja menestyvimpiä myyjiä. Olemme hioneet käyttämämme digitaalisen myynnin kaavan kokonaisuudeksi, josta tavallinen tallaajakin ymmärtää ja osaa käyttää sitä.

Ja nyt aiomme jakaa sen sinulle. Täysin ilmaiseksi. 

Syötä vain yhteystietosi lomakkeeseen alapuolella, ja opas sekä 30 minuutin video-oppitunti on sinun.

Tervetuloa digitaalisen myynnin maailmaan,

Miika

Täytä yhteystietosi alapuolella sijaitsevaan lomakkeeseen katsoaksesi kokonainen versio videosta. Samassa yhteydessä lähetämme sähköpostiisi linkin, josta voit ladata oppaamme “Suurimmat haasteet, jotka estävät digitaalisen myynnin skaalautumisen 1M € – 10M €”.

Myyntikuutio kuivalihakundi