fbpx

Joukkue, joka ei luovuta.

Myyntikuutio on digitaalisen myynnin ja markkinoinnin edelläkävijä, jonka tulokset puhuvat puolestaan. Tiimimme koostuu alan huippupelaajista, jotka eivät luovuta ennen kuin tavoitteet on saavutettu.

Miten me autamme sinua saamaan lisää myyntiä?

Hyvä yrittäjä tai yrityspäättäjä,

Minun nimeni on Miika Lund ja olen Myyntikuution perustaja. 

Aivan ensimmäiseksi kiitän siitä, että olet tullut tutustumaan Myyntikuution tiimiin ja olet kiinnostunut kuulemaan tarinastamme. 

En usko että olet kiinnostunut kuulemaan kuivaa tarinaa yrityksemme perustamisesta ja siitä, miten saimme ensimmäiset asiakkaamme. Uskon, että sinua kiinnostaa se, mitä voimme tehdä yrityksesi hyväksi.

Ennen kuin kerron, ensin kuitenkin ihan lyhyt esittely meistä:

Myyntikuutio on 2020-luvun nopeimmin kasvava digitaalisen markkinoinnin edelläkävijä Suomessa. Myyntikuution missiona on tuoda jotain ennennäkemätöntä suomalaisen yrittämisen kulttuuriin. Haluamme rakentaa Suomen – ja kohta maailman – parhaita liidinhankinnan ja digitaalisen markkinoinnin ratkaisuja yrityksille. Aiomme mullistaa tavan, jolla yritykset myyvät tuotteitaan ja palveluitaan. Me uskomme, että saavutamme kaikki tavoitteemme. Mutta kuten tiedämme, se onnistuu vain oikean tiimin avulla.

Miksi uskoa, että me kykenemme tuomaan yrityksellesi myyntiä?

Me ymmärrämme täydellisesti sen, mitä menestyminen ja yrityksen kasvu vaatii. Markkina on kuin taistelukenttä, jossa ei tunneta armoa, ja vain vahvat selviytyvät. Kilpailu on todellakin julmaa, ja vain nälkäisimmät  saavat osansa potista. 

Perustin Myyntikuution autotallissa, työkaluinani vanha, 300 euroa maksava romuläppäri. 

Minulla oli jo aikaisemmin ollut projekteja, jotka keskittyivät digitaaliseen markkinointiin ja internetissä tehtävään kaupankäyntiin. Niistä vain puuttui aina jotain. 

Ne eivät tuottaneet haluttua tulosta… Yritin ja erehdyin, kokeilin ja epäonnistuin. Huomasin, että tulosten tekeminen netissä on aika hankalaa. Se vaati kärsivällisyyttä, istumalihaksia ja tutkimista. Lopulta aloin kuitenkin saamaan tuloksia. Ensimmäiset #1 avainsanat Googlessa. Ensimmäiset positiivista kassavirtaa tuottavat Facebook-mainokset. Ensimmäiset liidit PPC-markkinoinnin avulla.

Keräsin ympärilleni pian pienen porukan, jonka kanssa aloimme tekemään digimarkkinointia. Kuten nytkin, palkkaan Myyntikuutiolle vain alan terävimpiä ammattilaisia.

Huomasin nopeasti, että onnistunut asiakassuhde vaatii aina WIN-WIN -tilanteen. Ratkaisun, jossa molemmat  voittavat. Markkinoinnissa voi voittaa molemmat vain jos tulosta syntyy. Juuri siitä on kyse vahvoissa asiakassuhteissa. Juuri siitä on kyse Myyntikuution strategiassa. 

Me haluamme rakentaa vahvoja brändejä, ja tehdä myyntiä tarkkaan testatuilla toimintatavoillamme. Menetelmämme, jota kutsumme Liidimyllyksi, on todellakin osoittanut toimivaksi. Olemme myyneet lisäravinteita, kuivalihaa, autoja, omakotitaloja, betonivalurakennelmia ja karjapuskureita. Olemme hankkineet tarjouspyyntöjä antimikrobisille pinnoituspalveluille, rakennuttajille ja energiahoitoja myyville henkisille ohjaajille.

Viime vuonna käytimme 1000-kertaa enemmän rahaa mainontaan kuin edeltävänä vuonna. Ja teimme ennätyksellisiä tuloksia. 

Ja aiomme kasvattaa lukua tänäkin vuonna. Aiomme kasvattaa yrityksemme Suomen suurimmaksi alan toimijaksi.

Haluatko sinä kasvaa meidän mukanamme?

Myyntikuutio kuivalihakundi

Aloita yhteistyön suunnittelu varaamalla veloitukseton strategiatapaaminen

Dippaa varpaitasi digitaalisten mahdollisuuksien maailmaan tapaamalla asiantuntijamme strategiapalaverissa. Strategiatapaamisella näytämme, miten pystymme yhdessä sinun kanssa tuplaamaan liidien ja tarjouspyyntöjen määrän ihan yksinkertaisillakin muutoksilla.

Haluatko laittaa myyntisi kuntoon jo toukokuun aikana?

Valjasta digitaalinen myynti osaksi kasvustrategiaasi!

Haluat varmasti tietää, miten voitat kilpailijasi netissä? Jätä yhteystietosi alle niin pääset katsomaan videon. Videolla kerromme miten digitaalinen myynti oikeasti toimii ja kuinka helposti pystyt voittamaan kilpailijasi netissä jo tänään.