fbpx

Myyntikuutio

Selvitä verkkosivujen salaisuudet maksuttoman oppaan avulla

Tiedätkö, mitä kaikkea "WordPress-gurut" jättävät kertomatta sinulle myydäkseen verkkosivut järkyttävällä hinnalla? Lataa maksuton opas ja selvitä tavat, joilla voit saada sivustostasi täysin ilmaiseksi laadukkaat ja tehokkaasti kauppaa konvertoivat verkkosivut.

Meillä on sisäpiirin tietoa verkkosivuista, jotka avaavat portit parempiin konversio-tuloksiin, eli yhteydenottoihin

Hyvä yrittäjä tai yrityspäättäjä,

Etsitkö uusimpia verkkosivustrategioita, joilla avaat tiet korkeaan ja tehokkaaseen kykyyn saada konversioita verkkosivuilta vai mietitkö vain, että nyt olisi erittäin akuutti tilanne joka vaatisi verkkosivuston hankinnan tai itse rakentamisen?

Me tiedämme tunteesi.  Toimivan ja konversioita synnyttävän verkkosivuston rakentaminen ja kehittäminen on päivä päivältä tärkeämpää kuin koskaan. 

Verkkosivuston kautta syntyvä yhteydenotto on parasta, laadukkainta ja suurimmalla todennäköisyydellä kaupan syntymiseen johtava asiakaskontakti. Yhteydenotosta tunnistamme asiakkaan selkeän tarpeen ja osaamme palvella asiakasta parhaimmalla mahdollisella lopputuloksella, joka meidän mittareissa on yhteistyön syntyminen tai tuotteen ostaminen… 

Mikään muu “liidi” ei vedä vertoja suoralle yhteydenottopyynnölle.

Olet ehkä kokeillut rakentaa verkkosivuasi hetken ajan, rakentanut itse WordPress, Squarespace, Wix.com sivustoja tai palkannut jonkun rakentamaan sinulle uskomattoman hyvin konvertoivat verkkosivut kumminkaan saamatta haluamiasi tuloksia.

Voi olla, että olet saanut tyylikkäät, taitavasti skaalautuvat sivut mobiiliin, tablettiin ja pöytäkoneelle…

Mutta verkkosivullesi virtaava liikenne ei siltikään muuttunut liiketoimintaasi kehittäväksi liikevaihdoksi…

Jos verkkosivujen rakentaminen itse tehtynä ei tehnyt heti haluttuja tuloksia, päätit luovuttaa asian suhteen. Ulkopuolinen toimija päätti kokeilla rakentaa sinulle toimivan kokonaisuuden, mutta sekään ei lopulta tuonut tuloksia ja jälleen kerran sait pettyä…

Pikkuhiljaa huomasit, miten kilpailijasi lisäsivät mainostusta kuukausi kuukaudelta tehokkaammaksi, koska he olivat löytäneet reseptin toimivan verkkosivuston rakentamiseen.

Jos mikään ylläolevasta tarinasta tuntui sinusta tutulta, tämä maksuton opas on oikea sinulle. 

Nimittäin ilman toimivaa ja asiakkaita konvertoivaa verkkosivustoa jättäydyt kokonaan digitaalisesti tapahtuvan kilpailun ulkopuolelle vain seuraamaan kun kilpailijasi tekevät parempaa myyntiä kuin koskaan ja skaalaavat liiketoimintaa armotta.

Tässä oppaassa kerromme sinulle konkreettiset verkkosivuston perusteet, jotka sinun tulee luoda sivullesi tehdäksesi pitkäkestoisia tuloksia. Noudattamalla oppaan neuvoja, voit kehittää sivusi  jopa yrityksesi parhaimmaksi myyjäksi muutaman kuukauden aikana. 

Mitä saat tästä maksuttomasta oppaasta...

  • Verkkosivujen ehdottomimmat perusteet, joita ilman sivustosi ei koskaan tuota yhtään liidiä
  • Ohjeet, joilla vältät yleisimmät Verkkosivustojen virheet. Pelastat sivusi huonolta menestykseltä
  • Pettämättömän Verkkosivustostrategia, jolla saat asiakkaat pyytämään sinulta yhteydenottoa
  • Ohjeet lisäosien ja työkalujen käyttöön, josta löydät parhaat vinkit laadukkaan ohjeistuksen verkkosivuston taustajärjestelmiä varten
  • Myyvien verkkosivujen salaisuudet, joita me itsekin hyödynnämme päivittäin…
  • Hakukoneoptimointi ja sen tärkeys, jonka avulla rakennat verkkosivullesi orgaanista liikennettä
  • Ja vielä paljon muuta!

Mikä tekee meistä verkkosivujen rakentamisen asiantuntijoita?

Olemme kasvujohtoinen ja myyntiin keskittynyt toimisto, jonka pääasiallinen tehtävä on TEHDÄ ASIAKKAILLEMME LISÄÄ KAUPPAA. Olemme rakentaneet lukuisia verkkosivuja, ja tuoneet niin pieniäkin kuin suuria suomalaisia yrityksiä parempien konversioiden maailmaan. 

Seuraamme verkkosivujen rakentamisessa vain mitattavia ja testattuja tuloksia, ja kokeilemme uusia strategioita päivittäin. Olemme tutkineet vuosien ajan alan parhaimpien ammattilaisten tyyliä rakentaa WordPress-verkkosivuja, ja luoneet niiden pohjalta myös omat käytäntömme ja toimintamallimme. 

Tämä verkkosivu opas on luotu niin täysille amatööreille kuin hieman verkkosivuista tietäville yrittäjille ja ammatinharjottajille, ja ennen kuin laitoimme sen julkiseksi, annoimme sen asiakkaillemme “tiskin alta”. Siitä on ollut paljon hyötyä asiakkaillemme, ja uskomme, että saat siitä paljon irti myös omaan businekseesi.

 

Emme pidä opasta ikuisesti julkisena.

Tämä opas on luotu vuosikausien Verkkosivujen rakentamisen kokemuksella. Emme halua, että jokainen kilpailijamme päätyy tänne sivulle, kun suosio kasvaa…

Tahdomme myös pitää asiakkaidemme tulokset korkealla, sillä mitä enemmän kilpailua tulee, sitä vaikeampaa kysyntää luovan verkkosivuston rakentaminen ja markkinapaikan säilyttäminen on

Lataa siis opas ennen, kuin tämä sivu vedetään alas, niin salaisuudet ovat ikuisesti sinun…

LATAA SUOSITTU OPAS ENNEN KUIN ON LIIAN MYÖHÄISTÄ:

NÄIN TEET MYYVÄT VERKKOSIVUT VAIN MUUTAMAN KUUKAUDEN AIKANA

Haluatko laittaa myyntisi kuntoon jo toukokuun aikana?

Valjasta digitaalinen myynti osaksi kasvustrategiaasi!

Haluat varmasti tietää, miten voitat kilpailijasi netissä? Jätä yhteystietosi alle niin pääset katsomaan videon. Videolla kerromme miten digitaalinen myynti oikeasti toimii ja kuinka helposti pystyt voittamaan kilpailijasi netissä jo tänään.