fbpx

TUPLAA MYYNTISI LASKEUTUMISSIVUJEN AVULLA

Google-mainonta on yksi nopeimmista keinoista kasvattaa liidien ja kaupan määrää! Sillä voi kuitenkin olla vaikeaa tehdä tulosta suuren kilpailun vuoksi. Siksi me emme pelkästään optimoi Google-kampanjoita; rakennamme korkeasti konvertoivat ja myynnin taivaisiin räjäyttävät tuotot Google-mainonnan avulla.

TIESITKÖ, ETTÄ MENETÄT JOKA PÄIVÄ SUUREN OSAN MARKKINOINTIBUDJETISTASI

Tiesitkö, että tuhlaat rahaa ohjaamalla liikennettä verkkosivuillesi Facebook, Google -markkinoinnin tai hakukoneoptimoinnin avulla. Lopeta rahojesi haaskaaminen välittömästi ja ala keskittymään siihen, miten saat parhaimman tuoton sijoituksellesi markkinointiin. Tehdäksesi vaikuttavaa tulosta, luo massasta erottuvia laskeutumissivuja jotka ohjaavat asiakkaasi ottamaan yhden merkittävimmistä askelista kohti kaupan syntymistä (kauppa, liidi tai puhelinsoitto).

KAIVA TIESI KONVERSIOIDEN MESTARIKSI JA MYY ENEMMÄN

Olemme tutkineet ja löytäneet oikeat keinot siihen, miten sivusto tulisi rakentaa, jotta se voi tuottaa sinulle parhaan tuloksen. Uusimmat teknologiat, analytiikka ja omat työkalumme kertovat meille sen, miten voimme nostaa sinut kilpailijoidesi edelle digitaalisen myynnin- ja markkinoinnin pelikentällä.

PARHAIMMAT TYÖKALUT KÄYTÖSSÄSI

Yksinkertaisuudessaan, jos laskeutumissivusi konvertoivat enemmän vierailijoita kaupaksi asti, kuin yksikään kilpailijoidesi sivusto niin voit luonnollisesti käyttää enemmän rahaa markkinointiin ja haalia enemmän asiakkaita omalle sivustollesi kilpailijoihin verrattuna. Parempien konversioiden avulla saat enemmän huomiota, verkkosivuliikennettä ja halvempia asiakkaita nopeammin, sillä välin kun varastat kilpailijoidesi markkinasta helpoimmat ja parhaimmat kaupat.

KAIKKIA LAITTEITA VARTEN SUUNNITELTU

Tänä päivänä 70 % suomalaisista käyttää nettiä joka päivä älypuhelimella. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaasi tulevat sivustollesi niin puhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin. Jos et tarjoa parhainta mahdollista kokemusta jokaisella laitteella tehden siitä asiakastasi varten niin helppoa kuin voi, niin joku kilpailijoistasi varmasti sen tekee, jolloin sinä menetät asiakkaan, joka olisi muussa tilanteessa ostanut sinulta. Me luomme kaikki sivustot vastaamaan nykypäivää ja toimimaan kaikilla mahdollisilla laitteilla koosta riippumatta. Sama sivusto, sama sisältö, erilainen asiakaskokemus.

5 TAPAA KASVATTAA YRITYKSESI MYYNTIÄ 90 PÄIVÄSSÄ

Olemme kehittäneet viisi uskomattoman tehokasta strategiaa, joiden avulla sinun myyntisi saadaan nousemaan räjähdysmäisesti. Lataa kirja vielä, kun se on mahdollista – tai ennen kuin kilpailijasi saavat sen käsiinsä.

ALOITA 2000 € ARVOISELLA STRATEGIASESSIOLLA

Ota tänään ensimmäinen askel kohti tuplamäärää liidejä ja kauppaa varaamalla oma 30 minuutin veloitukseton myynnin kiihdytys strategiapuhelu.