fbpx

KUINKA PALJON SINÄ MENETÄT RAHAA?

Pienillä muutoksilla saadaan aikaan suuri tulos. Näytämme, miten tuplaat tai jopa kolminkertaistat digitaalisesti syntyvät liidit ja kaupat käyttämättä euroakaan enempää markkinointiisi.

96 % VERKKOSIVUVIERAILIJOISTASI LÄHTEE POIS SIVUILTASI

EIVÄTKÄ HE ENÄÄ PALAA TAKAISIN

Korkeilla hakutulossijoituksilla tai Facebook- ja Google-markkinoinnilla ei ole mitään merkitystä, jos verkkosivut tai -kaupat eivät konvertoi asiakkaita liidiksi tai kaupaksi. Suomalaiset yritykset luottavat siihen, että me pystymme markkinointimenetelmiemme avulla toimittamaan merkittävää lisäarvoa. Mittaamme yhteistyömme laatua ja arvoa sillä, kuinka paljon pystymme tuomaan lisäarvoa ja selkeää tulosta – mustaa valkoisella. Näytämme sinulle keskustelumme yhteydessä, mitkä kolme seuraavaa steppiä ovat tärkeimmät maksimoimaan tulokset välittömästi.

Meiltä saat kokonaisen ja räätälöidyn järjestelmän liiketoimintasi liikevaihdon kehittämiseen digitaalisesti.

MUUTA VUOSIKYMMENIEN TYÖ MUUTAMIEN PÄIVIEN TYÖKSI

JA OTA KÄYTTÖÖN YLIVOIMAINEN ETUSAASEMA KILPAILIJOIHIN NÄHDEN

Olemme tehneet tuhansia erilaisia testejä asiakkaidemme kanssa ja käyttäneet niihin aikaa tuhansia tunteja, jotta voisimme ymmärtää, miten helposti myynnin kiihdyttäminen saadaan käynnistettyä. Vuosien kokemus antaa meille etuaseman, jonka avulla pystymme ymmärtämään syyt sille, miksi asiakas tulee sivustolle ja miten asiakas konvertoituu liidiksi tai jopa kaupaksi asti.

Työskentelemme asiakkaidemme kanssa tunnistaaksemme tyypilliset huolet ja asiat, joita he himoitsevat kuulla ja nähdä. Tunnistamisen jälkeen meidän on erittäin helppo luoda myyvää sisältöä, jonka avulla saamme asiakkaasi tekemään juuri sen, mihin yhdessä pyrimme.

TUNNE VERKKOSIVUJESI SUORITUSKYKY

Strategialla taktiikoiden yli

Ensimmäinen askel verkkosivustosi konversioiden kehittämiseen on Verkkosivujen Konversioraportti. Tässä vaiheessa yksi ammattilaisistamme sukeltaa syvälle sivustosi onkaloihin ja tutkii liiketoimintasi perusteet ymmärtääkseen, miten maksimoidaan liidien sekä kaupan hankinta.

EPÄREILUT TYÖKALUT KÄYTTÖÖN

Murskaa kilpailijasi

Liiketoiminnan ankarassa maailmassa jokainen taistelee omasta palastaan kakkua. Konversioiden kehittäminen on yksi tärkeimmistä taktiikoista, joilla maksimoida markkinointiin sijoitettujen eurojen tuotto. Yksinään konversioiden tuplaus tulee tuplaamaan sinun liidien ja kaupan määrän verkkosivustosi kautta. Tänä päivänä verkkosivusto on sinun liiketoimintasi ydin. Jos sinun liiketoimintasi verkkosivusto pystyy konvertoimaan tuplasti asiakkaita tulet myös tuplaamaan markkinointiin sijoitetun tuoton, eli saat tuplasti paremmat tulokset samalla määrällä verkkosivuvierailijoita, kuin ennekin. Jos sinun verkkosivustosi konvertoi enemmän verkkovierailijoita ostajiksi kuin kilpailijasi sivusto, pystyt ostamaan enemmän liikennettä sivustollesi, kuin kukaan muu sinun markkinassasi antaen mahdollisuuden varastaan isompi pala omaa herkullista kakkua sillä välin, kun muut panikoivat ja miettivät mitä oikein on tapahtunut.

5 TAPAA KASVATTAA YRITYKSESI MYYNTIÄ 90 PÄIVÄSSÄ

Olemme kehittäneet viisi uskomattoman tehokasta strategiaa, joiden avulla sinun myyntisi saadaan nousemaan räjähdysmäisesti. Lataa kirja vielä, kun se on mahdollista – tai ennen kuin kilpailijasi saavat sen käsiinsä.

OLETKO VALMIS TUPLAAMAAN LIIDIEN JA KAUPAN MÄÄRÄN?

Suoraan sanottuna aikamme on kallista. Normaalissa tilanteessa veloitamme 2000 €, kun ammattilaisemme tutustuvat liiketoimintaasi, tonkivat syvimmät keinot tehdä tulosta, rakentavat strategian löydettyjen numeroiden pohjalta, jonka avulla tehdään räjähdysmäisesti myyntiä ja antavat sen sinulle käyttöön. Keskustele ammattilaistemme kanssa niin tiedät miksi. Me olemme kumminkin tulleet vastaan hinnastojemme kanssa ja annamme sinulle tulosta tahkoavan digitaalisen markkinointistrategian täysin veloituksetta, koska näemme tilanteen niin, että voimme luoda win-win tilanteen yhteistyössä. Et sitoudu mihinkään, kukaan ei yritä myydä sinulle mitään, saat pelkästään kullan arvoisia neuvoja, joiden avulla voit lähteä tekemään välittömästi tulosta.

ALOITA 2000 € ARVOISELLA STRATEGIASESSIOLLA

Ota tänään ensimmäinen askel kohti tuplamäärää liidejä ja kauppaa varaamalla oma 30 minuutin veloitukseton myynnin kiihdytys strategiapuhelu.