fbpx

Karri Kostet

p. 044 9744599
karri@myyntikuutio.fi

"Ajattele oikein — menesty"

Toimin Myyntikuutiolla myyntiedustajana myynnin ja markkinoinnin parissa.Olen innokas uuden oppia ja tutkija. Luen ja opiskelen paljon ja minua kiinnostaa ihmiset ja elämänkerrat. Olen myös tosi energinen ja menen aina kaasu pohjassa. Innostun helposti ja ajattelen usein asioista isosti – unelmoin myös isosti.Rakastan adrenaliinia ja vauhtia.Harrastan moottoripyöräilyä ja minua viehättää kaikki extreme, mm. tykkään hyppiä laskuvarjohyppyjä tai rentoutua muulla vastaavilla tavoilla vapaa-aikana.Haluan auttaa yrittäjiä ja yrityksiä koska olen itsekin yrittäjä ja näin ymmärrän millaista yrittäjyys on. Lähipiirissäni on myös yrityselämään myönteisesti suhtautuvia. Mummoni oli 75-vuotiaaksi asti yrittäjä ja isänikin on sitä ollut jo yli 20 vuotta.

Olen huomannut että niin vasta perustettu kuin kauan toiminut isompikin yritys painii monesti samankaltaisten myynnin ja markkinoinnin haasteiden kanssa. Minä haluan ratkaista näitä ongelmia.

Vahvuuksiani on asiakashankinta ja uusien asiakkuuksien järjestäminen sekä myyntiin ohjaavien verkkosivujen tunnistaminen. Tulen mainiosti toimeen erilaisten ihmisten kanssa – tunnistan myös ihmisten erilaiset vahvuudet.

Lupauksena minulla on tarjota teille lisää asiakkaita.

Minuun saat parhaiten yhteyttä Whatsapilla tai puhelimitse.

Tai sähköpostilla karri@myyntikuutio.fi