fbpx

Karl Pärn

p. 045 2615034
karl@myyntikuutio.fi

"Ei esteitä — pelkästään haasteita"

karl pärn

Olen nuori ja energinen digimarkkinoinnin taitaja, jolla on useamman vuoden kokemus uusasiakashankinnasta sekä myynnistä. Asiakkaan kanssa toimiminen, sekä hänen ongelmissaan auttaminen ovat minulle lähellä sydäntä. Uskon että yhteisen sävelen löytäminen kanssani on helppoa!

Koulutukseltani olen tieto- ja viestintätekniikan osaaja. Koulutukseni kautta olen saanut vahvat pohjat myös digitaaliselle puolelle. Tällä hetkellä toimin myös itsenäisenä yrittäjänä. Kun nämä useat erilaiset omakohtaiset kokemukset yhdistää, kasvaa ymmärrys ja osaaminen siitä, miten auttaa yrittäjiä! 

Luotettavuus on yksi tärkeimmistä asioista minulle ja se on perusta kaikelle mitä teen, niin työssä kuin arjessa. Minun kanssani on helppo työskennellä. Olen kaveri jolla on suuri intohimo sitä kohtaan mitä teen, ja tulen toimeen kaikkien kanssa!

Tiedän että yrittäjän arki on todella kiireistä sekä joskus jopa stressaavaa, ja pyrinkin omalla kokemuksellani ja tarjoamallani ajallani helpottamaan sitä. 

Minulla on tarjota omaa vahvaa osaamista digitaalisesta maailmasta ja sen erilaisista vaihtoehdoista asiakkaan yrityksen myynnin kasvattamiseen. Annan erilaisia, usein uusia ja tuoreita näkökulmia niihin asioihin, joita tulee yrittäjän arjessa vastaan. Tämä auttaa yrittäjää näkemään uhkat mahdollisuuksina.

Minuun saa yhteyden kaikista helpoiten puhelimitse, mutta pyrin lukemaan myös sähköpostin aina kun siihen tilaisuus tulee! Minua voi tavoitella myös sosiaalisten medioiden kautta, käytössä on mm. Facebook ja LinkedIn.