fbpx

Jarno Tuovinen

p. 045 124 1213
jarno@myyntikuutio.fi

Valitse haluamasi aika Jarnolle kalenterista. Varauksesi vahvistetaan sähköpostitse.

Olen Jarno Tuovinen, Myyntikuution operatiivinen johtaja. Vastuullani on varmistaa asiakastyytyväisyys sekä pitää huolta töiden toteutuksesta ja mielellään vielä ylittää asiakkaan odotukset aina kun mahdollista. 

Taustaltani olen tietotekniikan diplomi-insinööri. Olenkin parhaimmillani silloin, kun saan ratkaista ongelmia, joita muut eivät ole vielä ratkaisseet. Toinen erityistaitoni on kuunnella asiakkaan tarpeita ja tarjota niihin soveltuva ratkaisu – usein sellainen, joka ei välttämättä edes sillä hetkellä suoranaisesti kuulu palveluihimme. Mikäs sen parempaa asiakaspalvelua kuin räätälöidä asiakkaalle tekninen toteutus ongelmaan, jota hän on voinut miettiä jopa vuosia?

Olin ohjelmistokehittäjänä noin kymmenen vuotta. Ensimmäisen lapsen isyyslomalla päätin kuitenkin lähteä yrittäjäksi, koska palkkatöiden tekeminen ei enää oikein tuntunut luontevalta. Perustin ensimmäisen hakukoneoptimointiin erikoistuneen yrityksen Kranu Oy veljeni Jarkon kanssa. Ennen osakeyhtiön perustamista toimin kevytyrittäjänä Ukko.fi-palvelun kautta. Ukko onkin julkaissut minusta parikin artikkelia (Jarno Tuovinen Ukko.fi artikkeli 1 ja Jarno Tuovinen Ukko.fi artikkeli 2).

Kranu onkin enemmän tai vähemmän sulautunut Myyntikuution toimintaan ja näin tuonut Myyntikuutiolle kokemusta prosessien hallinnasta sekä myös hakukoneosaamista.

Henkilökohtaiset tavoitteeni ovat korkealla ja haluan rakentaa itselleni ja perheelleni elämän, josta ”ei tarvitse pitää vapaata.”

Henkilökohtaiset sivuni löytyvät osoitteesta http://jarnotuovinen.com/

Minuun voi olla suoraan yhteydessä erityisesti siinä tapauksessa, kun haluat sivustollesi lisää vierailijoita Googlen luonnollisten tulosten kautta. Toinen tärkeä asia missä voin auttaa on visioidesi teknisessä toteuttamisessa. Pidän haasteista, joita muut pitävät mahdottomina toteuttaa!