fbpx

Optimoi verkkosivustosi

Myyntikuution tehtävänä on kehittää liiketoimintasi myyntiä ja hakukoneoptimointi on yksi työkaluistamme

Hakukoneoptimoi verkkosivusi Googlen kärkisijoille

Hakukoneoptimointi on tarkoitettu asiakkaalle, joka haluaa pysyviä ja pitkäaikaisia tuloksia. Hakukoneoptimoinnissa tutustutaan tuottavimpiin hakusanoihin, joiden pohjalta luodaan suunnitelma miten sinun liiketoimintasi verkkosivusto nostetaan esille.

Kuvassa hakukoneoptimoijat Jarno ja Ville.

Miten sinun verkkosivusi hakukoneoptimoidaan

Suunnittelu

Käymme kanssasi läpi kannattavat ja parhainta tuottoa tuovat hakusanat, joita alamme yhdessä Myyntikuution tiimin kanssa optimoimaan Googlen kärkisijoille.

Tiimityö

Olemme aktiivisessa yhteydessä projektin yhteyshenkilöön tehtävänämme viedä joka viikko liiketoimintaa digitaalisesti eteenpäin täydellä teholla.

Kokonaisuus

Luottamus, yhteisien tavoitteiden asetus ja nopea eteneminen tarjoavat Myyntikuution asiakkaalle parhaimman mahdollisen palvelukokemuksen.

Miksi aloittaa verkkosivuston hakukoneoptimointi

Suomen hakukoneiden vaikeusaste on vielä tänä päivänä 10 – 50 kertaa helpompi, kuin esimerkiksi jenkeissä. Aloittamalla hakukoneoptimoinnin tänään olet todennäköisesti vuoden päästä kilpailijoitasi vuoden edellä. Markkinassa on liian paljon miettimistä siitä, mikä on kannattavaa ja mikä ei.

Hakukoneoptimoinnin avulla saat kuuminta liikennettä sivustolle. Kukaan ei Googleta sinun tuotettasi tai palveluasi, jos hän ei ole hankkimassa kyseistä tuotetta tai palvelua.

Kun toimialaasi haetaan Googlesta sijoituksellasi, hakukoneilla on suuri merkitys. Tarpeessa oleva asiakas joko löytää sinun tuotteesi tai palvelusi, tai hän menee vierailemaan kilpailijasi sivustolle.

Haluatko tietää kuinka suuri potentiaali sinun toimialasi hakusanastolla on Googlessa?

Olemme sitä varten suunnitelleet Myyntikuution Digiprosessianalyysin, jonka pohjalta tiedät omat mahdollisuutesi.

Dataan pohjautuvaa työskentelyä

Perustamme toimintamme dataan pohjautuvaan faktaan. Valitsemme yhdessä sinun kanssa liiketoiminnallesi parhaiten sopivimmat hakusanat.

Päätöksemme perustuu tilastoihin:

  • Kuukausittainen hakumäärä sanoille
  • Toimialueen merkitys hakusanoissa
  • Hakusanan todellinen arvo liiketoiminnallesi
  • Hakusanan hakukoneoptimoinnin vaikeusaste
 

Hakukoneoptimointi osana Myyntikuution Digiprosessia

Myyntikuution Digiprosessi on luotu helpottamaan jokaisen ymmärrystä oikeaoppisesta digitaalisesta myynnistä- ja markkinoinnista.  Hakukoneoptimointi on yksi Myyntikuution tarjoamista asiakasliikennekanavista sinun verkkosivuasi varten.

  • Yritysilme 
  • Asiakaliikenne 
  • Myynnin järjestäminen
  • Lisämyynnin järjestäminen
  • Asiakkaan sitouttaminen
  • Digitaalinen rekrytointi  
Autamme sinua kokonaisvaltaisesti kaikissa digitaalisissa osa-alueissa. Ota rohkeasti yhteyttä tai jatka tutustumista Myyntikuution palveluihin.