fbpx

NOSTAMME LIIKETOIMINTASI GOOGLESSA YLÖS TAKUULLA TAI TEEMME TYÖMME ILMAISEKSI

Lopeta turha ajan ja rahan tuhlaaminen. Riskitön tarjouksemme kiihdyttää Google-näkyvyytesi Googlen #1 sivulle 90:ssä päivässä tai me teemme työmme ilmaiseksi siihen asti, että yhdessä määrätty lopputulos on syntynyt.

ME MUUTAMME MARKKINOINNIN RAHAKSI

... ja saamme liiketoimintasi tuottamaan

Yleisesti ottaen hakukoneoptimointia tarjoavat yhteistyökumppanit eivät tiedä mistä he puhuvat. Liian moni markkinoinnin yhteistyökumppani keskittyy sijoituksiin Googlessa – ei niinkään liikevaihtoon, joka saadaan aikaiseksi digitaalisesti toteutetuilla prosesseilla. Sijoituksesi Googlessa, sekä liikenteen määrä, kulkevat tietenkin käsikädessä ja ovat ehdottoman tärkeitä asioita, mutta jos sivuvierailijat eivät konvertoidu rahaksi liiketoimintasi kassaan, ei ole mitään väliä käykö sivullasi 100 sivuvierailijaa vai 10 000 sivuvierailijaa kuukaudessa.

TARJOAMME TEKOSYIDEN SIJAAN OIKEITA JA PYSYVIÄ TULOKSIA

...liiketoimintasi digitaaliseen myyntiin

Suojaa sivustosi Googlen yllättäviä päivityksiä vastaan, jotka alkavat tuhoamaan hakukoneoptimoinnin tuloksia välittömästi. Me emme nojaa yhteenkään tiettyyn strategiaan nostaaksemme sivustosi Googlen kärkeen (kuten monet hakukoneoptimoinnin tarjoajat). Sen sijaan luomme hakukoneoptimoinnin strategioista tukevan verkoston, jonka avulla saamme luotua pitkäaikaista tuottoa ja suojaa verkkosivuliikenteellesi ja sijoituksillesi. Näin saamme ohjattua liiketoimintaasi mehevän määrän uusia asiakkaita kuukausittain.

TUHOA DIGITAALINEN KILPAILUSI

Strategiaan nojaava yhteistyökumppani voittaa aina taktikoivan yhteistyökumppanin

Hakukoneoptimoinnin vaikeustaso ja haasteet pohjautuvat kilpailun määrään ja sen tasoon. Hakukoneoptimoinnin kehittäminen on kuin armeijan kouluttamista; määritämme selkeän päämäärän, tutkimme kilpailijasi päivittäiset toiminnot, ja etsimme heikot kohdat, joiden avulla pystymme tekemään selvää heistä. Laadimme strategian, jota toteuttamalla kehitämme sinun liiketoimintasi hakukoneoptimoinnista oman toimialasi kestävintä, vahvinta ja kehittyneintä.

Strateginen yhteistyökumppani voittaa aina taktikoivan yhteistyökumppanin

Ajatusmallimme myötä me emme ryntää valitsemaan ”parhaita” hakusanoja ja sokeasti käynnistä erilaisia taktiikoita. Jokainen liiketoiminta ja toimiala ovat erilaisia, joten me lähestymme hakukoneoptimointia sinun liiketoimintaasi ja toimialaa varten räätälöidyn strategian avulla, noudattaen näitä kolmea vaihetta. Näin varmistamme, että voitamme jokainen kerta digitaaliset kilpailijasi.

ARVIOINTI

Ensin arvioimme verkkosivustosi rakenteen, sivujen määrän, kyvyn julkaista sivuja ja linkkiportfolion, jonka myötä tiedämme mihin asti sivustosi on levinnyt Googlen valtaisassa maailmassa. Tutkimme kilpailijasi ja heidän valloituksensa, sekä jokaisen kolon ja sanan, jonka myötä voisimme löytää etuaseman strategiaamme varten. Me olemme yhteistyökumppani, joka nojaa faktaan, dataan ja numeroihin rakentaessaan digitaalista myynnin kiihdytystä. 

LUOMINEN

Hakukoneoptimoinnin arviointiin perustuen lähdemme luomaan strategiaa, joka paljastaa kilpailijoidesi heikkoudet. Strategiamme avulla saamme kirittyä vuosien saatossa syntyneen välimatkan kiinni, ja lopulta tuhoamaan kilpailijoidesi Google-näkyvyyden ja -liikenteen. Tutkimme kilpailijoidesi back link -portfoliota löytääksemme kaikista tuottoisimmat hakusanat, joiden avulla pääsemme valovuoden edelle näkyvyyden ja liikenteen generoinnissa.

TOTEUTTAMINEN

Niin kuin sanotaan, visio ilman toteutusta on vain hallusinaatiota. Me emme haaskaa aikaa, vaan käynnistämme heti liiketoimintaasi varten kehitetyn strategian ja hakukoneoptimoinnin, joiden avulla kiihdytämme myyntiäsi. Hakukoneoptimoinnin ammattilaiset ottavat strategian hoitaakseen ja aloittavat tekemään työtä viedäkseen digitaalisen myyntisi uudelle tasolle.

94 % KULUTTAJISTA TUTKIVAT GOOGLEA ENNEN OSTOPÄÄTÖKSEN TEKEMISTÄ

Kaikki Googlen hakutulokset eivät ole samanlaisia. Nojaamalla pelkästään Google Ads -mainontaan tai siihen, että liiketoimintasi näkyy vahvasti Google Mapsissa, menetät suuren osan potentiaalisesta, digitaalisesti syntyvästä, kaupan määrästä. Tiedätkö kuinka suuren määrän liikennettä ja kauppaa jätät tälläkin hetkellä Googleen? Keskiarvolla vain 2 % googlaajista klikkasi mainosta vuosina 2010-2011. Tämä tarkoittaa suoraan sitä, että jos et ole vahvasti hakukoneoptimoimassa verkkosivustoasi, menetät 85 % potentiaalista liikennettä jokainen vuosi.

5 TAPAA KASVATTAA YRITYKSESI MYYNTIÄ 90 PÄIVÄSSÄ

Olemme kehittäneet viisi uskomattoman tehokasta strategiaa, joiden avulla sinun myyntisi saadaan nousemaan räjähdysmäisesti. Lataa kirja vielä, kun se on mahdollista – tai ennen kuin kilpailijasi saavat sen käsiinsä.

ALOITA 2000 € ARVOISELLA STRATEGIASESSIOLLA

Ota tänään ensimmäinen askel kohti tuplamäärää liidejä ja kauppaa varaamalla oma 30 minuutin veloitukseton myynnin kiihdytys strategiapuhelu.