fbpx

Klikkaa tiesi suurempiin kauppamääriin

Google-mainonta on yksi nopeimmista keinoista kasvattaa liidien ja kaupan määrää! Kuitenkin Google-mainonnalla voi olla vaikeaa tehdä tulosta suuren kilpailun vuoksi. Siksi me emme pelkästään optimoi Google-kampanjoita; me rakennamme korkeasti konvertoivat ja myynnin taivaisiin räjäyttävät tuotot Google-mainostuksen avulla.

KASVATA MYYNTIÄSI NOPEASTI

Google-mainonta on tie suurempaan liikevaihtoon

Pay-Per-Click (PPC) mainostus Googlella on yksi nopeimmista keinoista generoida lisää liidejä ja kauppaa. Google-mainonnan avulla pystymme kohdistamaan  mainoksesi suoraan asiakkaisiin, jotka ovat lompakko kädessä valmiina ostamaan tuotettasi tai palvelujasi. Toisin sanoen, jos et investoi Google-mainontaan tai muihin PPC-alustoihin, menetät suuren määrän kauppaa ja annat samalla kilpailijoillesi osuutesi Googlesta löytyvään markkinaan ilmaiseksi pois.

ME TEEMME GOOGLE-MAINONNASTA KANNATTAVAA

Optimoimme konversioita, emme klikkauksia

Olet hyvin todennäköisesti koittanut hyödyntää joskus Google-mainontaa ja todennut, että se ei toimi liiketoimintaasi ajatellen. Jos tämä kuulostaa tutulta, olet mahdollisesti kokeillut ylläpitää sitä itse tai antanut amatööritoimiston tehdä sen seuraten vain ja ainoastaan klikkauksien ja liikenteen määrä konversioiden sijaan.

Miten me eroamme menneisyytesi kokemuksista? Me emme pelkästään optimoi Google-mainoksiasi, vaan me optimoimme verkkosivustosi kyvyn konvertoida maksavia asiakkaita ulos sivustoltasi puristaen viimeisenkin tehopisaran irti kampanjoidesi tuottoisuudesta. Me teemme Google-markkinoinnista liiketoiminnallesi kannattavan ja tuottoisan sijoituksen.

USEIMMAT MAINOSTOIMISTOT EIVÄT KERRO SINULLE TOTUUTTA GOOGLE-MAINONNASTA...

Google-mainonnan toimimaan saaminen on raakaa työtä, jos et tiedä, osaa tai ymmärrä sitä kokemuksen kautta. Suurin ongelma Google-mainonnassa on se, että itse tekemällä poltat ja hautaat mainosbudjettisi nolliin, ennen kuin olet kerennyt edes kunnolla päästä vauhtiin, valitsemalla mainostukseen liian kalliita tai kaukana ostoprosessia liikkuvia hakusanoja. Toinen  vaihtoehto on, että nykyinen mainostoimistosi tekee ainoastaan klikkauksien ja liikenteen analysointia. Tuhannet klikkaukset ja näyttökerrat eivät ole kaupaksi muuttuneita konversioita – ja huonon seurantatyön pohjalta oletkin varmasti huomannut huonot kuukaudet Google-mainonnassa. Se missä Myyntikuutio erottuu yhteistyökumppanina on, että keskitymme konversioihin ja liikevaihtoon. Ainoa asia millä on väliä, on korkealaatuiset tulokset, joita saadaan korkeasti konvertoivia laskeutumissivuja luovalla strategialla. Myyntikuution laskeutumissivustot suunnitellaan luomaan mahdollisimman suuri määrä liidejä, sekä kauppaa, tekemällä kokonaisuudesta ensiluokkaisen houkutteleva niin ulkoasun kuin myyvän sisällön puolesta.

5 TAPAA KASVATTAA YRITYKSESI MYYNTIÄ 90 PÄIVÄSSÄ

Olemme kehittäneet viisi uskomattoman tehokasta strategiaa, joiden avulla sinun myyntisi saadaan nousemaan räjähdysmäisesti. Lataa kirja vielä, kun se on mahdollista – tai ennen kuin kilpailijasi saavat sen käsiinsä.

ALOITA 2000 € ARVOISELLA STRATEGIASESSIOLLA

Ota tänään ensimmäinen askel kohti myyntiliidiesi tuplaamista ja kaupan kaksinkertaistamista varaamalla oma 30 minuutin veloitukseton “myynnin kiihdytys” -strategiapuhelu.