fbpx

WordPress-kotisivut

WordPress on yksi maailman suosituimmista kotisivualustoista. Netcraftin toteuttaman tutkimuksen mukaan yli 75 miljoonaa aktiivista verkkosivua toimii WordPressin päällä – eli arviolta 34 % kaikista maailman WWW-sisällöstä! Vuodesta 2003 saakka toiminut palvelu tarjoaa sekä pilvipohjaista verkkosivuhallinnointia (wordpress.com) että self-host-tyylisiä nettisivuja (wordpress.org), joissa käyttäjä itse hallinnoi sivuston resursseja omilla servereillään. 

Sitä mukaa, kun verkkosivusuunnittelussa ollaan siirrytty yhä enemmän yhtenäisiin alan sisäisiin standardeihin ja multimediakäytäntöihin, nettisivustojen käsin koodaaminen on yhä harvinaisempaa. Nykyään WordPressin kaltaiset verkkosivusuunnittelupalvelut ovat paitsi helppokäyttöisiä, myös verrattain edullisia. Mutta miksi juuri WordPress on noussut selväksi markkinajohtajaksi ja miksi sinunkin kannattaisi harkita sen käyttöä?

Yksinkertainen, mutta helposti räätälöitävä

Verrattuna sen suurimpiin kilpailijoihin (esim. Squarespace, Wix, Weebly), WordPress ei ole se kaikkein käyttäjäystävällisin käyttöliittymältään, mutta varsin pikaisen perehtymisen jälkeen WordPressinkin käyttäminen onnistuu keneltä tahansa, vaikka aiempaa kokemusta nettisivujen suunnittelusta ei olisikaan. Ja mikä parasta, WordPressillä luodut verkkosivut ovat automaattisesti responsiiviset, eli sivusto mukautuu kaiken kokoisille ruuduille puhelimista suuriin tietokonenäyttöihin. Sinun ei siis tarvitse kirjoittaa riviäkään koodia – kaikki hoituu kätevästi klikkailemalla.

Siinä, missä WordPress häviää käytettävyytensä osalta hieman muille palveluntarjoajille, on se ylivertainen muokattavuudeltaan. Riippuen palveluntarjoajasta ja WordPress-tilauksesta, käyttäjä voi poistaa ja lisätä erilaisia ominaisuuksia omiin tarpeisiinsa, kuten yhteydenottolomakkeita, palveluintegraatioita ja verkkokauppamoduuleita. Valittavissa on sadoittain käyttäjien itsensä ja sovelluskehittäjien luomia lisäosia (plugineita), joilla omien verkkosivun räätälöiminen käy muutamalla klikkauksella.

Sopii kaikenlaisten yritysten ja henkilöiden tarpeisiin

Koska WordPress itsessään on käytännössä vain tyhjä verkkosivupohja, jonka päälle kaikki elementit luodaan palanen kerrallaan, se sopii yhtä hyvin elämäntapabloggaajalle, konsulttipalveluita tarjoavalle yritykselle kuin tavanomaiselle verkkokaupallekin. Jotkut verkkosivupalvelut, kuten Shopify ja MyCashFlow ovat luotuja varta vasten nettikauppakäyttöön, mutta WordPressillä ei ole rajoituksia nettisivujen käyttötarpeen osalta. Tietyt ominaisuudet kuitenkin vaativat WordPressissäkin kalliimpaa kuukausitilausta, joten WP-tunnuksia luodessa kannattaa omat verkkosivutarpeet (ja mielellään tulevaisuudenkin tarpeet) pitää kirkkaina mielessä.

WordPress on palveluntarjoajana hyvämaineinen ja luotettava. Sen vakaa toimintavarmuus onkin yksi suurimmista syistä, miksi monet keskisuuret kansainvälisetkin bisnestoimijat rakentavat verkkosivunsa WordPressillä. Ja koska tärkeimpiä ominaisuuksia ja sivuston ulkoasua pääsee muokkaamaan mistä päin tahansa maailmaa nettiselaimen kautta, sopii se täydellisesti myös etätyötä paljon tekeville tai yritykselle, joiden työntekijät ovat jalkautuneet ympäri maata tai maapalloa.

WordPress-tunnukset on, mutta myyvä sisältö puuttuu? Myyntikuutio auttaa!

WordPressin ansiosta kuka tahansa pystyy luomaan visuaalisesti näyttäviä verkkosivuja, mutta hakukoneystävällisen ja myyvän nettisivusisällön luominen onkin täysin oma lukunsa. Tänä päivänä omia nettisivuja pidetään yritysmaailmassa suurena imagotekijänä, mutta mikäli sivuston informaatiosisältö on olematon, ei se suurta taloudellista hyötyäkään yrittäjälle tuo, vaan tuottaa pikemminkin nettisivujen ylläpitokuluja.

Hakukoneoptimoidun nettisivusisällön tuottamisessa Myyntikuutio on alansa terävintä kärkeä. Parhaan Google-näkyvyyden maksimoimiseksi sovellamme erilaisia SEO-tekniikoita (Search Engine Optimization), jotka parantavat sivustosi mainetta ja nostavat sitä hakutuloksissa ylöspäin. Käytössämme on tehokkaat web-analytiikkatyökalut ja kattava yhteistyöverkosto, jonka ansiosta saamme aikaan pitkäjänteisiä, kestäviä tuloksia: onnistunut hakukoneoptimointi ei ole sprinttijuoksu, vaan pikemminkin kestävyysmatka, jossa kärsivällisyys ja sitoutuneisuus palkitaan.

Ota siis yhteyttä meihin jo tänään alla olevalla lomakkeella tai soittamalla.

Haluatko laittaa myyntisi kuntoon jo toukokuun aikana?

Valjasta digitaalinen myynti osaksi kasvustrategiaasi!

Haluat varmasti tietää, miten voitat kilpailijasi netissä? Jätä yhteystietosi alle niin pääset katsomaan videon. Videolla kerromme miten digitaalinen myynti oikeasti toimii ja kuinka helposti pystyt voittamaan kilpailijasi netissä jo tänään.