fbpx


Terve ja kaunis suu on paitsi tärkeää perusterveyden kannalta, on se myös ihmisen paras käyntikortti. Suun terveydestä kannattaakin pitää hyvää huolta: hampaat tulee harjata vähintään kahdesti päivässä ja hammaslankaa tai -tikkuja kannattaa käyttää mieluiten kerran päivässä hammasvälien puhdistukseen. 

Perusteellisinkaan hammashuolto ei silti kokonaan poista tarvetta säännölliselle hammastarkastukselle. Hampaamme joutuvat happohyökkäyksen kohteeksi monta kertaa päivässä, eikä hammaskiven muodostumista ja hampaiden tummenemista pysty käytännössä estämään kokonaan. Hammastarkastuksesta kannattaakin ottaa vuosittainen tapa, jotta suurempia kiille- tai ienvaurioita ei pääse vaivihkaa kehittymään.

Yksityisellä vältät pitkät jonotusajat

Hammastarkastuksia ei kuitenkaan Suomessa tehdä läheskään niin paljon, mitä suositukset kertovat. Kunnallinen hammaslääkäri Oulussa on ajoittain pahasti ruuhkautunut ja on muutoinkin hyvin normaalia, että ajan hammastarkastukseen saa vasta monen kuukauden päähän – ja tietysti keskelle työpäivää. Kuinka moni työssäkäyvä ihminen silti tietää työvuoronsa ja muut pakolliset menonsa niin pitkälle tulevaisuuteen?

Pitkät jonotusajat itse vastaanotolla on myös yksi kunnallisen hammashoidon pahimmista haasteista. Yksityisellä hammaslääkärillä aikataulut puolestaan pitävät paremmin paikkansa, jolloin hammastarkastuksen voi turvallisin mielin varata työpäivän keskellekin. Yksityiselle hammaslääkärille pääsee lisäksi useimmiten nopeammalla aikajänteellä, eikä kuukausien odottelua tarvitse sietää.

Yksityinen hammaslääkäri tuntee sinut paremmin

Yksityisen terveydenhuollon puolella hammaslääkärisi tuntee sinut ja hoitohistoriasi paremmin. Kunnallisen terveydenhuollon ammattilaiset ovat kautta maan ylityöllistettyjä, eikä asiakkaita ehditä kohtaamaan ihmisinä – ainoastaan potilaina. Yksityiset hammaslääkärit sen sijaan arvostavat pitkiä hoitosuhteita, sillä mitä pidemmältä ajalta asiakkaan ja tämän elämäntavat tuntee, sitä paremmin hänen hammasterveyden huoltoa pystyy suunnittelemaan ja arvioimaan.

Hyvän yksityisen hammaslääkärin tunnistaa siitä, että hän oikeasti välittää sinusta, mutta pyrkii tapaamaan sinut mahdollisimman harvoin: ei ole suinkaan tavatonta, että lääkäri itse ehdottaa hammastarkastusvälin pidentämistä, jos hampaat ovat hyväkuntoiset eivätkä elintavat anna erityisemmin tarvetta tiiviiseen seurantaan.

Saat tasokkaampaa palvelua kaikin puolin

Kun valitset yksityisen hammaslääkärin, palvelun korkea laatu ei rajoitu ainoastaan vastaanoton seinien sisälle. Saat konsultaatiota ja neuvoja omalta lääkäriltäsi ja mahdollisen vastaanottokäynnin tarvetta voi alustavasti kartoittaa puhelimessa. Näin ollen ”turhilta” käynneiltä vältytään ja niin sinun kuin lääkärisi aikaa säästyy.

Kun siis haluat ajallesi ja rahallesi parasta vastinetta, valitse yksityinen hammaslääkäri – siinä kohtaavat korkea laatu ja asioinnin helppous.

Haluatko lisää asiakkaita verkkosivuillesi?

Me olemme Myyntikuutio, ja autamme yrityksiä kaikilta liiketoiminnan aloilta. Onko sinun yrityksesi se, jonka autamme näkymään paalupaikalla toimialallasi?

Tykkäsitkö? Jaa juttu sosiaaliseen mediaan

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn